Kategorier
Okategoriserade

God fortsättning!

Gott nytt år och god fortsättning önskar Kyo jiujitsu instruktörer och styrelse! 

Terminstarten våren 2023 kommer att vara vecka 3 vilket innebär att den första träningen kommer att vara måndagen 16 januari. Denna vecka börjar alla grupper förutom LekoBudo att träna. LekoBudo börjar träna söndagen 5 februari. 

Sprid gärna information om vår träning och glöm inte att vi har grupper för alla åldrar hos oss. På onsdagar har vi familjeträning där barn och vuxna kan träna tillsammans och på måndagar så hålls vuxen och ungdomsträningen direkt efter barnträningen för att man ska kunna stanna kvar som förälder och träna själv. Man får alltid provträna vid två tillfällen innan man bestämmer om man vill fortsätta eller inte. 

Hoppas vi ses på mattan 2023!