Kategorier
Träning

Terminstart hösten 2022

Snart är det dags för terminsstart och vi hoppas att du är sugen på att komma och träna. Första måndagsträningen kommer att hållas måndagen 29 augusti och sen kommer träningen att rulla på fram till jul. LekoBudon startar som vanligt något senare, 11 september, och kommer att hållas 11 gånger totalt. På LekoBudon är man välkommen året man fyller fem år och på måndagar så ser vi helst att man är åtta år men vi är lite flexibla där, dock måste man alltid vara minst sju år gammal. Känner du någon som skulle vara intresserad av att träna så hör av dig till oss eller anmäl dig direkt på hemsidan. 

På onsdagarna så kommer vi denna terminen att testa att slå ihop barn, vuxna och ungdomar på onsdagarna och ha ett gemensamt träningspass som vi kallar familjeträning. Vi hoppas att detta ska locka till mer gemenskap och träning och ge möjlighet att träna med sina barn eller ungdomar. 

Information och anmälan finns som alltid på vår hemsida www.kyo.nu 

Njut av sommaren så ses vi snart på mattan!