Kategorier
Okategoriserade

Barnläger

Lördagen den 21 maj håller vi ett barnläger där alla i barngrupperna är välkomna. Tiden är kl. 10 – 14 och platsen vår dojo.
Tänk på att för de allra yngsta så kan det vara tufft att träna fyra timmar.

Vi kommer att genomföra graderingstester för de som har åldern inne (7 – 8 år) samt har tränat tillräckligt många timmar.

Vi serverar frukt och saft i pauserna samt korv och bröd som mellanmål. Om ni har avvikande kost eller allergi som påverkar det som serveras så ange det i formuläret för anmälning till barnlägret.

Länken till anmälningsformuläret är https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={0B0AA5D5-E554-44B5-8A46-5C5E35BC93C6}

Kostnad för lägret är 50 SEK som swishas (123-3137478) eller betalas på pg. 38 82 24 – 8. Ingen kontant betalning. Har man av någon anledning inte betalt innan lägret så får man ändå vara med och vi skickar ut en betalningspåminnelse.

Om man inte kan komma på barnlägret men är redo för graderingstest så kommer vi att fånga upp dem efteråt. Dock är det lättare att klara ett graderingstest på lägret då man tränar mycket.

Graderingarna för de som klarat sitt graderingstest görs i slutet på barnlägret så vill man som förälder vara med då så är det lämpligt att komma ca 13:45. Fototillfälle finns vid graderingen.

Vi kommer att behöva hjälp av några föräldrar för att sköta markservicen med att servera frukt, blanda saft samt koka korv.