Kategorier
Okategoriserade

Gott nytt år!

Vi från Kyo Jiujitsu instruktörer och styrelse vill passa på att tacka för året som gått och önska alla ett gott nytt år och en god fortsättning.

Vårens träning kommer att starta måndagen den 17e januari klockan 17:00 då den första gruppen börjar träna.

Till våren så har vi tänkt att starta två nya grupper för att få fler att träna och för att det ska finnas grupper som passa bättre för alla intresserade. Vi kommer att ha en LekoBudo-grupp igen som kommer att träna på söndagar 10 – 11 där vi som tidigare kommer att låta barn från ca 5 år träna tills dess att man vid ungefär 7-8 års ålder är redo att börja träna med de lite större barnen på måndagarna. Efter detta träningspass vid 11 så kommer vi att ha en familjeträning där både barn och vuxna är välkomna att träna i samma grupp. Det behöver inte betyda att man tränar tillsammans med sina barn men det är förstås tillåtet om man vill göra det. Vi vill gärna se fler föräldrar på mattan helt enkelt.

Förutom dessa nya grupper så kommer vi som tidigare att ha träning på måndagar och onsdagar som vanligt, i samma grupper. Om det är några frågor om grupper eller om just ditt barn behöver byta grupp så hör gärna av dig innan terminen börjar. Vi inser också att det idag finns barn på måndagar som Kanske egentligen borde var ai LekoBudo gruppen på söndagarna men vi kommer så klart inte att tvinga någon att byta grupp.

LekoBudon och familjeträningen kommer att börja söndagen den 6e februari.

Tack för året som gått och hoppas vi ses på mattan snart igen.

Hälsningar, Kyo jiujitsu

Måndagar

Barn nybörjare (från ca 7-8år) 17:00 – 18:00

Vuxna 18:10 – 19:25

Onsdagar

Barn fortsättning (orange bälte och uppåt) 17:00 – 18:15

Vuxna 18:15 – 19:30

Söndagar (med start från 6 februari)

LekoBudo (barn från ca 5 år) 10:00 – 11:00

Familjeträning (barn och vuxna) 11:00 – 12:15