Camp Dojo/Sommarläger 2018

Det går bra att anmäla sig till Camp Dojo och/eller sommarlägret nästa sommar (2018). Webformulär finns upplagda på SJF hemsida (www.jiujitsu.se/lager).

Schema Camp Dojo & Sommarläger

Camp Dojo börjar kl 10 på onsdag och slutar kl 12 på torsdag. Exakt schema lägger vi ut här på hemsidan när det finns tillgängligt.

Sommarlägret börjar kl 10 på torsdag (överlappar med Camp Dojo) och avslutas kl 14 på söndag.
Schema finns här: Sommarläger schema utskick 2017

Scheman kommer även att finnas på SJFs hemsida när den är igång igen.

Camp Dojo

Det finns fortfarande chans att anmäla sig till Camp Dojo, lägret för de som är 8-14 år. Platsen är Katrinebergs Folkhögskola, Vessigebro, en bit inåt landet från Falkenberg. Tid onsdag 28 juni kl 10 till torsdag 29 juni kl 12.

Vi vill att de som anmäler sig skriver upp sig på en lista i vår lokal så att vi kan samordna transporter samt trycka upp en t-shirt till alla deltagare.

Sista anmälningsdag är 31 maj. Anmälan finns att hämta hos oss.

Barnläger

Kyo Jiujitsu hade vårterminens barnläger den gångna helgen (13 & 14 maj) med graderingstester. Även Falköpings Jiujitsuklubb var inbjudna att deltaga på lägren.
Totalt blev 21 barn graderade under lägren. En del missade men de får en ny chans igen snart. De som inte kunde vara med på lägren men som har tiden inne för test kommer vi att försöka testa innan vårterminens träning är slut.

Vi tackar alla som hjälpt till med lägren, instruktörer & ledare, föräldrar som skött om utfordringen under lägren samt alla de som skjutsat barnen.

Gruppbilder från lägren:

Barnläger 26 och 27 november

Sista helgen i november arrangerade Kyo Jiujitsu höstens barnläger. Vi höll på mellan kl. 10-14 bägge dagarna. Totalt var det närmare 50 tränande, varav 10 från Falköpings Jiujitsuklubb. 11 instruktörer/ledare höll i träningen och graderingstester.
Ett flertal föräldrar ställde upp och såg till att det fanns saft och frukt i pauserna samt serverade korv med bröd som mellanmål.

Totalt blev 20 stycken barn graderade samt två instruktörer/ledare från Falköping (Peter Löfholm fick 3 kyu, grönt bälte). Tre stycken blev graderade till 1 mon, brunt bälte.

gruppbild-lordag
Gruppbild Lördag
gruppbild-sondag
Gruppbild Söndag

Påminnelse barnläger

Glöm inte anmäla er till terminens barnläger. Lördagen den 26:e november håller vi graderingstester för de som går i måndagsgruppen och söndagen den 27:e november är det graderingstester för de som går i onsdags- och torsdagsgrupperna.

Alla får vara med och träna även de som inte har timmarna inne för test. Kan man inte gå på ”sin dag” kan man gå på den andra dagen men kan inte räkna med att gå upp på test då.

Tiden är 10 – 14 bägge dagarna. Vi serverar korv med bröd som mellanmål. Kostnad 50 SEK.

Anmälan kan göras på lista i dojon eller på vår hemsida (kontaktsidan).

Eventuellt kommer vi att ha en uppvisning i annan budoart (Iaido) på lägret.

Barnläger

Lördagen den 26 november och söndagen den 27 november har vi höstterminens barnläger med graderingstester kl. 10-14. Platsen är vår dojo.

På lördagen håller vi graderingstester för de som har gult monbälte eller lägre (inkl. nybörjare) och på söndagen håller vi graderingstester för de som har orange monbälte eller högre. Man får givetvis komma och träna på fel dag men kan då inte räkna med att komma med på test.

Påminnelselappar finns att hämta i dojon. Observera att de gula är för lördagen och de gröna för söndagen. Anmälan kan göras på lista i dojon (observera att det är olika listor) alternativt på kontaktsidan.

Priset för deltagande är 50 SEK som betalas till vårt plusgiro eller swishas (se påminnelselapparna).
Vi serverar korv med bröd som mellanmål så vi är tacksamma om man meddelar om man har problem med att äta detta eller har något man är allergisk mot så att vi kan skaffa något alternativ.

För de instruktörer/ledare som kan vara med på barnlägren finns det en lista i dojon att skriva upp sig på.

Vi behöver 3-4 föräldrar per dag som kan hjälpa till med markservicen. Lista kommer att finnas i dojon.

Terminstart hösten 2016

Hej!

Det är fortfarande sommar och semester för många men terminsstarten rycker allt närmare. Här kommer en liten uppdatering gällande tider och läger för höstterminen.

Ordinarie träning kommer att börja måndagen den 15 augusti. Nybörjarstarten för barn kommer att vara två veckor senare på måndagen den 19 augusti. LekoBudon kommer att börja söndagen 4 september klockan 10:00.

Träningstiderna kommer att vara enligt följande:

Måndagar

Barn jiujitsu upp till orange bälte 17:00 – 18:00
Vuxna jiujitsu 18:10 – 19:25 (OBS tiden ändrad med 10min för att skapa luft mellan barn och vuxenträning)
Samurajträning 19:30 – 20:30

Onsdagar

Barn jiujitsu från grönt bälte och uppåt 17:00 – 18:15

Torsdagar

Barn jiujitsu orange bälte 17:00 – 18:15
Vuxna jiujitsu 18:15 – 19:30

Fredagar

Fys med Daniel! Tid annonseras separat.

Söndagar

LekoBudo 10:00 – 11:00 med start 4 september. LekoBudon kommer att ha uppehåll en gång söndagen den 2 oktober på grund av att vi då ska ha instruktörsläger på Kyo.

 

Barnläger kommer preliminärt att hållas helgen 26-27 november. Terminens sista träning planeras till den 8 december.

Camp Dojo 2016

För de som skall med till Camp Dojo så samlas vi kl 7:45 onsdagen den 29 juni på den stora parkeringsplatsen vid Volvo City (nedanför Sörredsgården). Lämpligast är det framför verkstaden men närmare Sörredsvägen. Vi åker kl 8 så att vi kommer fram i god tid innan träningen börjar (kl 10) så kom i tid. Som det ser ut nu så har vi gott om platser för de som önskar transport. Vi fördelar barnen mellan bilarna och minibussen när vi samlats på parkeringsplatsen. Vi kommer även att ha en namn och kontaktlista med telefonnummer som vi delar ut.

Vi kommer att trycka upp T-shirts till alla barnen samt instruktörer och ledare. Den som inte lämnat uppgift om storlek kan göra så i dojon eller till Monika (kontaktuppgifter på kontaktsidan).

Camp Dojo avslutas kl 12 på torsdagen. Därefter skall barnen byta om och äta lunch innan det är dags att åka hem.

Barnläger

I helgen har vi haft våra barnläger. Det var 24 stycken tränande på lördagen och 36 stycken på söndagen varav 13 stycken från Falköping. 10 stycken blev testade och graderade på lördagen samt 36 stycken testade och 34 stycken graderade på söndagen.

Vi tackar alla som tränat, instruktörerna och ledarna, föräldrarna som skött markservicen samt alla föräldrar som skjutsat barnen.

IMG_0301
Gruppbild från lördagen.

IMG_0406
Gruppbild från söndagen.

Några instruktörer/ledare som var med saknas på bilderna.