Träning på sportlovet

Vi tränar som vanligt under sportlovet nästa vecka. Det är endast när ordinarie jiujitsuträning infaller en röd dag som vi inte har någon träning.

Ingen anmälan om att man inte kommer behöver göras då vi endast registrerar närvaro.

Välkomna!

Extra träning

Extra träning på lördag (27 feb) kl 11 – 13 hos Kyo Jiujitsu i samarbete med JK Kano.

Årsmöte 2018!

Lördagen 24 februari klockan 11:15 så är det dags för Kyo jiujitsus årsmöte. Årsmötet hålls i Kyos lokaler och alla som vill komma är välkomna. Vi bjuder på lite fika och berättar om året som gått så passa på att komma.

 

Fixardag på onsdag

Nu på onsdag, 27 september, så utgår vuxenträningen i förmån för terminens fixarkväll. På fixarkvällen så jobbar vi för att förbättra saker i vår dojo och denna gång så kommer fokus bland annat att ligga på att få lite nya hyllor och skåp på plats. Vi kommer också att påbörja en efterlängtad uppfräschning av café-delen som används mycket av både barn och vuxna.

Vi hoppas att fixarkvällen blir välbesökt och att det kan bli en rolig kväll trots att vi inte får träna jiujitsu. Alla som läser detta och känner sig manade är välkomna. Det finns saker att göra för alla som kommer.

Barn och ungdomsträningen 17-18:15 kommer att hållas som vanligt.

Ny instruktör

I helgen var det instruktörsläger i Halmstad. För Kyo Jiujitsus del fick vi en instruktörsutnämnning då Juha Pesonen blev utnämnd till klubbinstruktör.

Vi gratulerar Juha till utnämningen.

Årsmöte på lördag

Nu närmar sig lördagen med stormsteg och på lördag klockan 11:30 i Kyos lokal så är det dags för klubbens årsmöte. Kallelser till årsmötet skickades ut för ca fyra veckor sedan och det har även suttit lappar i dojon.

Här finns dokument som behövs inför årsmötet. Dokument gällande ekonomi kommer att finnas tillgängliga på plats.

Dagordning 2017
Kyo verksamhetsberättelse 2016
Kyo verksamhetsplan 2017

Påminnelse barnläger

Glöm inte anmäla er till terminens barnläger. Lördagen den 26:e november håller vi graderingstester för de som går i måndagsgruppen och söndagen den 27:e november är det graderingstester för de som går i onsdags- och torsdagsgrupperna.

Alla får vara med och träna även de som inte har timmarna inne för test. Kan man inte gå på ”sin dag” kan man gå på den andra dagen men kan inte räkna med att gå upp på test då.

Tiden är 10 – 14 bägge dagarna. Vi serverar korv med bröd som mellanmål. Kostnad 50 SEK.

Anmälan kan göras på lista i dojon eller på vår hemsida (kontaktsidan).

Eventuellt kommer vi att ha en uppvisning i annan budoart (Iaido) på lägret.

LekoBudo inställt 23/10

Hej,

På grund av instruktörsbrist så kommer det tyvärr inte att vara någon LekoBudo på söndag 23/10. Vi kommer att kompensera detta genom att fortsätta en gång extra på slutet av terminen istället så att det blir tio träningstillfällen som utlovat.

Hälsningar, Emil

Uppehåll LekoBudo

Det är ingen LekoBudo nästa söndag 2 oktober då lokalen är upptagen av instruktörsläger hela helgen. Nästa LekoBudo träning är söndagen den 9 oktober.

Det är ingen LekoBudo allhelgonahelgen (5 – 6 november) då det är dubbla röda dagar.

Träningsavgifter

Det har nu gått nästan en och en halv månad sedan terminsstarten. Många har fortfarande inte betalt träningsavgifter för höstterminen. Se till att få detta gjort snarast. Om ni har frågor om betalningar kan ni fråga i dojon då det noteras på närvarolistorna vilka som betalt.

Halva onsdagsgruppen har inte betalt. En del i måndagsgruppen och en del i vuxengruppen har heller inte betalt.

Vi kommer inom kort att stoppa de som inte betalt från att deltaga på träningspassen.

Om man behöver inbetalningskort så finns det att hämta i dojon. Alla priser  står på hemsidan under fliken ”Tider och priser”. Det går bra att betala på pg eller att swisha.