Information om terminsstart

Hej,

Terminen börjar närma sig sin start om mindre än en vecka och det har kommit en hel del frågor till oss gällande terminsstarten 2021 som alltså är planerad till måndag 18 januari. Först och främst så vill vi säga att vi förstår att många är oroliga och håller sig hemma i mesta möjliga mån och inte har några planer på att träna. Om man känner så är man välkommen när läget har lugnat sig. 

Gällande träning så kommer vi att ha fortsatt stängt för vuxenträning tills dess att vi upplever att situationen tillåter träning igen. När det gäller barn och ungdomar så planerar vi att starta träningen igen med start på måndag. Samma förhållningsregler som i höstas kommer att gälla:

  • Stanna hemma vid minsta symptom.
  • Kom ombytt och med rena händer och fötter. 

Handsprit kommer att finnas tillgänglig i dojon precis som föregående termin. Vi vill också, åtminstone nu i början av terminen, att föräldrar i så stor mån som möjligt inte följer med sina barn ner i dojon. Detta för att minimera trafiken in och ut ur lokalen och minska antalet människor i rörelse. 

Vi hoppas att ni har förståelse för dessa förhållningsregler. 

Vi skulle uppskatta om alla som tänker träna under året betalar in sin medlemsavgift (250kr). Träningsavgift kommer vi bara att kräva för de grupper där träningen börjar. Enklaste sättet att betala sin avgift är via Swish 1233137478 eller Plusgiro 38 82 24-8.

Om det är så att ni har frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till oss. 

Hälsningar, Kyo jiujitsu styrelse och instruktörer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *