Temporärt förändrad träning

Hej,

På grund av gårdagens uppdaterade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande idrottsutövande i Västra Götalandsregionen så behöver vi anpassa träningen på Kyo under en tid framåt för att följa dessa rekommendationer. 

Under de kommande tre veckorna så kommer vi inte att ha någon vuxenträning. Detta gäller både måndagar och onsdagar. Vi har så klart förhoppningar om att vi efter dessa veckor kan träna en kort tid innan vi tar vårt vanliga uppehåll för jul och nyårshelgerna. Vi kommer att komma ut med mer information om hur träningen ser ut fortsatt efter dessa tre veckor.  

När det gäller träning i våra barn och ungdomsgrupper så kommer dessa att fortsätta hållas som vanligt. Vi vill ändå påtala att det är väldigt viktigt att man stannar hemma från träningen även vid mildare förkylningssymptom. Vi kommer också att fortsätta att ha samma rekommendationer som tidigare dvs. byt gärna om hemma, se alltid till att ha rena händer och fötter (handsprit finns på klubben). Vi vill också be alla föräldrar som befinner sig i klubbens lokaler att i så stor mån som möjligt inte komma flera personer med ert barn till träningen. Vi ser också gärna att man hittar på något annat under träning istället för att titta på om möjligt, exempelvis tar en promenad. Detta för att minimera risker och trängsel i så stor mån det går.

Tack för din förståelse för att vi måste göra dessa ändringar. Vi håller alla tummarna för att det så snart som möjligt kan återgå till hur det var innan covid-19. 

Hälsningar, Kyo Jiujitsus styrelse och instruktörer 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *